Servicii complete de design

Venim în sprijinul tău cu o evaluare obiectivă și completă a cerințelor de design și creație! Completează formularul și hai să vorbim despre proiectele tale, iar noi îți vom pregăti oferta optimă, ajustată cerințelor brandului tău.

website design

Website design

Dexign oferă design și dezvoltare web creativă pentru marca ta. Siteuri web receptive, ușor de utilizat și rapide. Siteurile noastre web sunt create cu cod curat, cu un sistem de gestionare a conținutului ușor de utilizat și funcții prietenoase pentru motoarele de căutare. Serviciile noastre aduc rezultate care ajută semnificativ la construcția afacerii tale. Putem colabora cu tine pentru a proiecta un site web personalizat, potrivit mărcii tale. Designul nostru este receptiv, flexibilatea sa optimă fiind adecvată dispozitivului pe care îl utilizează preponderent potențialii clienți. Toate siteurile noastre web sunt dezvoltate pe propriul nostru cadru, cu cele mai noi standarde web, platforme și tehnologii, pentru a asigura o rentabilitate rapidă a investiției.

Servicii

design pagini website
transpunere design în html
configurare CMS
dezvoltare module speciale
dezvoltare funcționalități
website design
Design magazin online
website design

Design magazin online

Construim magazine online pentru promovarea și vânzarea produselor tale. Ușor și rapid de utilizat, magazinele online create de noi facilitează o dezvoltare rapidă a afacerii tale. Desigur, vei avea cea mai atrăgătoare și explicativă interfață, funcții de căutare facile și feedback prompt din partea clienților.

Servicii

design magazin online
transpunere design în html
configurare magazin online
dezvoltare module speciale
dezvoltare funcționalități
design ambalaj

Design Ambalaj

Produsele necesită ambalaje adecvate: cutii, pungi personalizate sau etichete explicative. Fie că ai deja o linie proprie de produse cu ambalajele aferente sau ești în fața primei experiențe în domeniu, noi, ca firmă specializată și în graphic design de ambalaj, îți oferim produse care funcționează după specificațiile date și se aliniază stilului mărcii tale. Livrăm fișiere pregătite pentru producție, cu atenție deplină la detalii. Îți putem extinde materialele din pachete cu foi de garanție, ghiduri și manuale de folosință, inserții, pungi, autocolante și broșuri.

Servicii

design etichete
design cutii
design bliestere
simulare 3d produse
pregătire de tipar
design ambalaj
design broșuri - cataloage

Design broșuri - cataloage

Oferim design pentru toată gama de materiale tipărite, de la design broșuri până la mesh-uri uriașe atașate pe clădiri sau billboard-uri. Experiența noastră vastă în domeniul materialelor tipărite îți asigură o transpunere fără probleme a desigului în print. Te ajutăm căutând și găsind formatele optime, cu layout și design orientat către brandul tău, respecând și completând lumea acestuia cu o prezență palpabilă în lumea reală. Avem experiență în designul și producția de cataloage de produse, broșuri de prezentare, flyere sau pliante, rapoarte, cărți, mape, ad-uri de presă, bannere stradale, afișe, postere, mesh-uri sau bannere de mari dimensiuni.

Servicii

design broșură
design cataloag
design flyer
design afiș
design mapă
design carte
design pliant
design banner
design roll-up
pregătire de tipar
design broșuri - cataloage
design-bannere-online
design-bannere-online

Design bannere online

Echipa noastră de graphic designeri poate crea bannere pentru comunicarea online și social media, ghidându-se după strategia ta de comunicare, păstrând o perfectă armonie cu regulile brandului sau creând o linie aparte, unitară, în cazul în care brandul tău nu are o linie vizuală proprie. Realizăm bannere unice, cu combinații de modele și tehnologii variate, care se vor potrivi perfect în campaniile tale online. Bannerul va transmite mesajul la prima vedere într-un mod eficient, vizibil echilibrat, în conformitate cu specificul brandul.

Servicii

design bannere social media
design bannere google ads
design bannere html - animate
design newsletter
simulari 3d

Simulări 3D

Orice produs are nevoie de o prezentare de impact pentru a pune în lumină calitățiile esențiale sau ambalajul extraordinar. Acest lucru poate fi mai complicat atunci când produsul nu este finalizat, sau ambalajul nu a fost produs. Soluția este simularea în 3d a produsului sau ambalajului, pentru a putea fi prezentat în diferite medii. Dexign oferă simulări 3d pentru produse si ambalaje profesionale, de un nivel calitativ superior, într-un timp relativ scurt, din diferite unghiuri de vedere randate la rezoluții suficiente pentru o comunicare perfecta, în medii tipărite sau online.

Servicii

simulare 3D produs
simulare 3D stand
simulari 3d
ilustratie
ilustratie

Ilustrație

În epoca vizualului, Dexign creează ilustrații personalizate, de la pictograme la bannere, videoclipuri sau ilustrare artistică de cărți pentru copii și copertă de carte în general. Websiteurile, revistele și produsele promoționale tipărite s-au schimbat pentru a se concentra mai mult pe designul lor, care acum încorporează ilustrații personalizate. Îți facem orice ilustrație la comandă, fie pentru cărți destinate copiilor, evenimente, materiale de comunicare sau iconuri personalizate și aliniate cu un design anume. Tehnicile noastre sunt diverse și acoperă o gamă largă de stiluri, special pentru tine și în funcție de cerere.

Servicii

ilustrație carte
ilustrație business
ilustrație jocuri
personaje ilustrate

Fiecare dintre proiectele noastre se caracterizează prin creativitate și perseverență în a găsi calea cea mai potrivită și a obține cele mai bune rezultate.

Toate proiectele

Hai să facem lucruri
minunate împreună

Cere ofertă