Servicii

Gama noastră de servicii acoperă arealul aferent brandingului și designului oferind următoarele:

Strategie

Prima etapă în contrucția brandului, strategia de brand cuprinde analiza de brand, poziționare, valori și arhitectura de brand.

Branding

În cadrul brandingului oferim următoarele servicii: naming, identitate vizuală, guideline de folosire a identității, brand expression boards, stationery (elemente de birotică). Vezi portofoliul de branding.

Car branding

Car branding-ul apare ca o etapă a designului de identitate vizuală a fiecărui brand. Designul este asociat firesc cu brandul prin direcții de design de la un car branding minimalist la unul agresiv. Exemple de car branding din portofoliul nostru.

Digital media

Prin digital media înțelegem UI design, aplicații, interfețe și comunicare prin campanii de email sau newslettere electronice. Vezi portofoliul de digital media.

Ilustrații

Dexign a creat mai multe genuri de ilustrații, de la ilustrație de carte, la personaje ilustrate, caractere ilustrate și produse ilustrate. Câteva exemple se pot vedea aici.

Ambalaj

Aliniem design-ul ambalajului la poziţionarea brandului, apelând la dinamica pieţei produselor, corelată cu curentele și tendințele în domeniu. Fiecare design de ambalaj creat de Dexign e similar unui pas înainte, împrospătând identitatea vizuală a mărcii brandului. Vezi portofoliul de design de ambalaje.

Materiale tipărite

Categoria materialelor tipărite este vast și cuprinde broșuri de prezentare, cataloage, flyere, afișe, bannere, meshuri, panouri, roll-upuri, pliante, machete și aduri de presă și se întinde până la gama întreagă de materiale POS. Oferim servicii de design pentru toată gama de materiale tipărite chiar și tipărirea lor prin furnizorii noștrii cu grijă aleși. Exemple de materiale tipărite aici.

Design produs

Designul de produs, ca formă specială de designului, a proiectării industriale în structura căruia regăsim funcții estetice, are scopul de a îmbunătăți sau de a crea noi forme funcționale și estetice de produse utile. Exemple de design de produs.

Webdesign

Siteurile web create de Dexign sunt construite pe principiile fundamentale ale ergonomiei şi arhitecturii informaţionale. Comportamentul firesc şi amical față de publicul fiecărei companii, care înseamnă clienții actuali și viitori, se bazează pe aceste principii. Pe siteurile web, brandul înseamnă interacţiune. Exemple de webdesign.