Mailpro Email Marketing Benchmark

Client: Mailpro
Servicii: design raport, design pagină website
Mailpro Benchmark design

Clientul

Mailpro este o platformă de marketing concepută pentru întreprinderile mici și mijlocii. Lansat în 2012, Mailpro este o aplicație de marketing prin e-mail, freemium, pe care o puteți încerca fără să o cumpărați în Europa.

Brief

Mailpro dorea un raport din datele culese de ei despre comportamentul cliențiilor în trimiterea de emailuri de marketing, cât și o analiză asupra performanțelor acestor emailuri prin prisma deschiderii sau interacțiunii. Datele sunt analizate în funcție de țări, industrii sau alte segmente.

Mailpro Benchmark

Procesul

Documentarea a constat în analiza materialelor similare realizate de către celelate compani cu un profil similar (email marketing). Procesul a continuat prin propuneri de design și layout cu găsirea de soluții pentru prezentarea datelor cât mai simplu și ușor de înțeles, dar totodată și versatil pentru a acoperii o varietate mai mare de date.

Mailpro Benchmark

Rezultatul

Propunerile de design s-au cristalizat într-un design minimalist, aerisit, cu prezentarea clară a datelor, cu o notă de distracție pentru a rupe șirul monoton de date.

Alte proiecte

Ecogarden

Design broșură de prezentare

Broșura Ecogarden realizat de Dexign are un echilibru căutat între imagini, detalii și descrierea serviciilor, acompaniat de o sortare inteligentă a imaginilor reprezentative pentru fiecare secțiune.
design brosura ecogarden

Cosmetic Plant

Design catalog

Catalogul Fusion este o experiență inedită, o introducere elaborată în lumea produselor din gama Fusion de la Cosmetic Plant.
design catalog cosmetic plant

Hai să facem lucruri
minunate împreună

Cere ofertă