Design și realizare website de prezentare yachturi și croaziere

Client: Abberley Yachts
Servicii: Website design, design catalog, design materiale online
Vezi websiteul
Design website Abberley Yachts

Clientul

Abberley Luxury Yachts este un serviciu de închiriere de iahturi care se asigură că închirierea și deținerea unui iaht este o experiență emoționantă, răsfățată și plină de bucurie, o sinergie de neegalat în crearea unor amintiri perfecte pe mare.

Design website Abberley Yachts - prima pagină

Brief

Abberley Yachts avea un brief extins, inspirat după marile siteuri de chartering. Cerințele puteau fi rezulamte la următoarele:

  1. să se ridice la nivelul siteurilor mari din domeniu la un cost mult mai mic;
  2. să prezinte yachturile cât mai detailat, cu multiple filtre de sortare și comparare;
  3. să ofere posibilitatea de filtrare si căutare după o serie de criterii;
  4. să conțină o secțiune de destinații cu structurate după zone geografice, cu detalii despre fiecare locație apreciată de turiști;
  5. să afișeze yachurile disponibile pentru fiecare locație în parte;
  6. zonă de blog cu articole extinse despre zone atractive de pretutindeni, cu sfaturi pentru închirieri yachturi și yachturi recomandate;
  7. galerie foto extinsă atât la destinații cât și la yachturi;
  8. backend ușor de întreținut, unde se pot actualiza cu ușurință yachturile, adăuga noi ambarcațiuni, sorta și introduce detalii esențiale pentru fiecare.
Design website Abberley Yachts - prima yachturi

Procesul

Crearea websiteului Abberley Yachts a fost o provocare majoră, atât din punct de vedere a designului cât și a rezolvării tehnice a funcționalităților cerute. Coordonarea între echipa de design și programatori fiind un aspect foarte important, având în vedere faptul că designul trebuia să seteze direcția implemtării funcționalităților. Alegerea paltformei CMS ne-a permis o libertate mare în cea ce privește desingul, siteul fiind conceput să se comporte similar atât pe mobil cât și pe laptop/desktop fără a crea soluții de sine stătătoare pentru fiecare mediu.

Design website Abberley Yachts - prima destinații

Rezultatul

Rezultatul este un site complex ușor de navigat unde vizitatorul poate găsi ușor informația căutată, poate lua decizii în cea ce privește următoarea experiență pe mare, de la închirierea unui yach mic de câteva peroane până la yachturi de mari dimensiuni cu echipaj inclus. Informația este structurată elegant și ușor de cuprins secondate de imagini spectaculoase într-un număr impresionant. În orice secțiune a siteului vizitatorul va găsi un buchet de imagini alese cu grijă pentru a susține toate informațiile valoroase gazduite de fiecare pagină.

Design website Abberley Yachts - prima articole

Alte proiecte

Cemacon

Website cu design echilibrat, orientat către evidențierea produsului

32 de pagini cu design distinct și 12 translatări pentru mobil cu un design echilibrat, orientat către utilizator, accentuând produsul și avantajele pe care le aduce.
cemacon website design

Vaping Facts

Creare site web

Problema principală ridicată în expunerea capitolelor pe pagina principală și vizibilitatea lor în primul ecran.
vaping facts webdesign

Hai să facem lucruri
minunate împreună

Cere ofertă